Mám ráda
*
Mám ráda tichý pláč
i tichý smích
jak ranních mlh fáč
na větvích.
Mám ráda klidný zvuk
útěšných slov.
Dianin luk,
Venušin rov.
Mám ráda chvění vod
v zátočinách
a hvězdnatý plod
na výšinách.
Mám ráda světlý dech
dětských úst.
Už vím...
proč sladko je růst!
*
Přečteno 385x
Tipy 58
Poslední tipující: Wor, Najlin, Ishtar, kavec, Pevya, Házté, vodnař, ilona, a_tao, AlenaMarieK, ...
Komentáře (19)
Komentujících (19)