Cumbia..
Na Slunci tančí se dnes cumbia tropical
všechny ty paprsky, jež jsou tak stejné
kdo chce s kým párujou se, start chtíč odpískal
zde fiesta není nic neobyčejné
aprende a bailar cumbia! - mě vybízí
poslední z polovin, jež zbyla lichá
vzhledem k ne vezdejší mé z orbit imisi
podám dlaň, ať náš pár parket zamíchá
ona mě učí, sled kroků jsem pochopil
není tak těžké být dva v sedmém nebi
z něhož pak ohňostroj ji i mne obklopil..
(zvopáknout si ten sen mám zapotřebí)
Přečteno 270x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Vanilková Ninja, susana načeva, Divoženka1, Sisinka, hašlerka, labuť, Lota, Mbonita, Jiná, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)