ať prší nebo leje
je mi jedno
co se děje
nemá cenu sušit
kapky deště
nemůžeš tušit
nebude-li ještě
Slunce za nás vyřeší
smáčivé počasí
17.06.2010 22:25:00 | losscar
U nás na severu prší, teda už dopršelo...*:D
Jináč díky za komentíky, potěšily...*:)
12.06.2010 18:50:00 | PIPSQUEAK
prosim te
kde prsi?
Tady ve vlaku je parne
Potim se jak v saune
Ale jinak krasne je mi na dusi
12.06.2010 18:33:00 | Romana Šamanka Ladyloba