A je to smutné,když v nové době na staré není místo.Někde,nebo v něčem je chyba.My jsme nebyli jiní a naši rodiče asi také ne.Ale byla kdysi taková doba.
29.10.2011 12:15:22 | jozífek
Můj táta hezky maloval, olejem, co naplat, teď obraz leží opřený ve sklepě.Nevyhodil jsem ho a ani nevím proč, snad, že to byl přeci jenom můj táta, ale doma viset nemůže.Bohužel.
19.07.2010 00:03:00 | Jeněcovevzduchukrásného