Samotaj
ve světle matném snad tisíců sluncí
popuštíš otěže prvního rána
omytá ve smrti, v hlubinách vod
přichází bohyně: tichá, bezbranná
z pěny a vln, ze slov a z úsměvů
vyřežu loď jež vezme tě ke břehu
hvězdy jsou jeviště pro tyhle pokusy
povyk všech zvonů teď rve srdce na kusy
generál duší, kormidelník srdce jsi
drze a pyšně se symboly hraju si.
....
Přečteno 242x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, stravla, l'âme, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)