Had
Dnes,
cítím se mizerně,
bolest kvete,
je čas sklizně,
dítě uplácané z panelu,
v opravdovém světě,
plném křiku a nenávisti...
dnes,
svítilo slunce,
hadi svlékli svoji minulost,
kůži nasáklou jedem,
v dokonalém světě,
i přes to všechno světlo,
schovali se ve stínu .
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: Víla
Komentáře (0)