Zachránce..
Někdy si myslívám...
Že bolest trvá věčně...
A že všechno co dělám...
Dělám zbytečně...
Ale pak se objevíš...
Ve svém zlatém brnění...
A všechna ta bolest...
Upadne v zapomnění...
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Madanik, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)