Anotace: mini :-)
Beane - tohle chtěla být
jen hříčka se slovíčky - zvukomalební -
"laže" "lože" "leže" "luže" "žena" -
"aže" "ože" "eže" "uže "že" -
"že" "že" "že" "že" "že"
na žestě žesťový
želé žemle - louže z ní
14.06.2010 09:57:00 | Romana Šamanka Ladyloba