Pomluvy
Zlaté vlasy, modrá očka,
prsa jako mističky.
Kdo si na ty kočky počká,
prý jsou ale lesbičky.
Tohle pravda vůbec není,
jenom plané pomluvy.
Lidé často všechno změní,
zaslouží si omluvy.
Jsou to dobré kamarádky,
kdepak láska lesbická.
Protože se drží zpátky,
vznikla fáma komická.
Tyhle řeči chlapce pletou,
proč je dále citovat.
Byl jsem s Hanou ba i s Květou,
v lesíčku se milovat.
Přečteno 285x
Tipy 51
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, Rootness, hezule, střelkyně1, Jaromila, jita.1965, Zorenka Ježková, Bíša, poustevník Jirka, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)