Co dělat...
Co dělat když se tu válím
sám se dnes jistě nepochválím
moc dívčí něha mi tu chybí
je nejedna slečna co se mi líbí
první má nezapomenutelné oči
z kterých se mi svět točí
další zas k zulíbání ústa
já však držím půst a
měl bych shodit nějaká kila
další je tak hrozně milá
každá však okouzlí úsměvem
opačný efekt jak s mým zpěvem
nepomůže mi ani motivační píseň
dál abych hasil svých tužeb žízeň..
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, Bíša, CULIKATÁ, malá slečna, Šerák
Komentáře (1)
Komentujících (1)