Anotace: ...a tu větu... si nejspíš nechám pro sebe;-)... sem tam zkrátka příjde den, co za to nestojí...
Vlaky, moje "srdeční záležitost". To jsem opět narazila na někoho, kdo mě svou básní jak se říká dostal za ST. :o)
21.06.2010 19:53:00 | Kristine Clary-Aldringen
Zajímavé,netradiční,smutné leč bezvadné!Navíc nadpis mě neobyčejně nadchnul!!!
ST
19.06.2010 15:27:00 | susana načeva
kdopak se nam to tu objevil po dlouhatááááánské době?? a co zrovna tak nevesele Šeráčku? ...smile, smile :-)
14.06.2010 09:08:00 | saddova