barvy
Usmívající se Saskia,
Rembrant a já,
klid světa,
který s nikým nespí dvakrát
ani v nebi
ani na sídlištích
ani v kruhu.
říkaj,
že člověk je někdy poušť
někdy ostrov,
věty, co neradí nerady,
ani v pekle,
ani na sídlištích,
ani v kruhu,
a ty oči,
co se už tolikrát milovaly,
ty její oči, ty mě varovaly,
i Rembrant
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
Komentáře (0)