berušky
Blbá je naděje,
hra na vadí nevadí,
apokryfy,
nadšený výrazy,
slzy,
beruška je fajn,
je všude s náma,
jako vzduch,
jako strach
a jako ta naděje,
kterou nikdy nikdo neviděl
Přečteno 224x
Tipy 4
Poslední tipující: Cagi, Zorenka Ježková, Skalsky Pavel
Komentáře (0)