Odpovědnost.
Anotace: (Baskicko, červen '10) Rychloverze.
Se sladkou jednoduchostí
spouštím se do hloubek slov,
slastně rozlišuju mou vlastní,
prosím zmlkni, nerozhodnost.
Jako bych někdy opustila
možnosti žhavé lednice,
rozumíš?, snadno rozpustitelná
je sněhová vánice.
Udržitelnost někdejší reality
snadno rozpouští se ve vodě,
odpovědnost mizí, kapky..
kapka za kapkou snadně.
Co! Lehce odplouvají,
ztrácí se v kanálech.
Ve spodinách přežívají,
nezbývá jim na nádech.
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel, JohnyD.
Komentáře (0)