Zrcadlo života
Anotace: První část z hlubin podvědomí a zbytek už jsem psala já ale představovala jsem si to trochu jinak...
Divadlo na stráni
Zrcadlo zavání
Tajemnou hrozbou
Tajemnou prosbou
Smrt nablízku čeká
A mladý květ se leká
Rosa třpytí se v úžlabině osudu
V kalichu zvonce
Symfonie rodí se za rozbřesku
Myslím že nemá konce
Bude znít navěky
Jako píseň nočního motýla, zemního tuláka
Píseň písní nese se
Ozvěnou noci po lese
Bylinu, jestřába, všechny tu osloví
A cestu na smrt pomalu hotoví
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, malá slečna
Komentáře (0)