Motýlci
řasy
vlasy
...zrnko spásy
na dně jeskyně
pohozená duše
rozsypaná zrnka rýže
nebo
zoubky dětí
neuletí...
.......................
v předpokoji pochopení
husí kůže
víčka z olova a soli
mráz
není není není
umřel čas
...................
skřípající zuby
deprese je deka
motýlkové z tuby
křídla mentolová
samota - řeka
cize povědomá
...................................
Přečteno 332x
Tipy 32
Poslední tipující: Gabrielle, enigman, Divoženka1, Holis, ilona, WhiteSkull, shakespeares, Zefi, Psavec, Kapka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)