Jsem, jaká jsem
Anotace: Taková kratičká zoufalá..
Jsem, jaká jsem
Jsem, jaká jsem,
ale znám se?
Mluvím se psem
a jen v něm vyznám se.
Jsem, jaká jsem,
ale kdo vskutku?
Až mě pohltí zem,
kdo by propadnul smutku.
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
Komentáře (0)