Divocí z křídel matoucích
Stromy a psy ze snů o větru
nestojí a křičí
o vodách příštího století
labutě přiletí
jako zpěv o zpěvu očima
v řekách ozvěn bloudí
zahnané bytosti
zasněné do sytosti
Očas se stane hodina smrti
Zasněné bytosti opouštějí sny
vzdáleni od Slunce
pláčou tence
Hledají přístřeší pod střechou z oblohy
v pobřeží lesa znamením touhy
z pocitů nehybní
v měsíci ztracení
Neznají duše obdařené těly
jen srdce oděná v jantarové cestě
divocí
z křřídel matoucích
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: Krahujec, Kajaro, Bíša, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)