je nekonečná doba, co jsme se neviděli
jak ty se sakra máš?? jsi na kousky či celý??
18.11.2010 09:51:00 | šuměnka
Jako by bolestivá,ale ....,
jako když touživá..., nevím,
ozvi se, pa sest
07.08.2010 19:24:00 | Vivi.~2
.
Uvěřit, neznamená nic
co spočítat se dá
v bezesných nocích
když nepřicházíš
Kometa odletěla kamsi
a nový spasitel.
království věčné
nenabízí ...
Co stejně s ním
když promarnil jsem
na lůžku představ
tvé lásky zlato ryzí ...
.
.
15.06.2010 18:08:00 | HarryHH