Ženina odvaha
Krčí se v koutě, zdá se tak malinká,
ve dne tiše se dívá a v noci spinká.
Ráno se probudí, poulí oči na den,
co dělat neví, ráda odešla by zadem.
Tak, ať nikdo ji nevidí, nic o ní netuší,
ať nikdo nepozná, že upravená je retuší.
Hraje si na dámu, s hrudí hrdě vztyčenou,
uvnitř je stále však, jen malou ženou.
/jen holčičkou/
Přečteno 330x
Tipy 13
Poslední tipující: Danger, Alyssa, Gabrielle, 4LJFilip, jedam, susana načeva, Bíša, CULIKATÁ, takova
Komentáře (3)
Komentujících (3)