Stříbrná seňora
Poslední vlas vypadl včera
vlas
z lesa stříbrných borovic
cimrman vyfotil
třikrát negativ
zazněla
seňora
a pak už nic...
skrvna touhy
k spánku nutí
stříbrný borovice
v lese bloudí
smrt havrana z okenice
volá
...už nikdy více
Přečteno 298x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, susana načeva, Bíša, mida, Kristine Clary-Aldringen, CULIKATÁ, Trich
Komentáře (1)
Komentujících (1)