Anotace: nevím, co dodat
smysl pro hjumor..
je jako mucholapka..
a nebo jak ty říkáš..
poetická šlapka!
do hlavy nevidíš..
co komu v kůře pučí..
každý je jinak rozmanitý..
a pak nás třeba pobaví..
a sem tam zase mučí .o)
16.06.2010 11:42:00 | Bean
Svět je vůbec humorný, jen ne vždy tomu humoru rozumíme...
***
Jiří senior
15.06.2010 20:11:00 | j.c.