žádná zem není špatná
každá špasnost je vratná
špatné sou jen vlády
co manipují se stády
však přestou sou tady stále
zabijme prezidenta či krále
dočkejme se velkého vítězství
kdy budem řikat už je líp naštěstí
to bude když vlády padnou
nebudeme míti autoritu žádnou