Boží muka
Tak jako vprostřed polí
boží muka stojí,
tak Ty stojíš v mém životě,
kdo před nimi se nepokloní,
a já, když denně nepolíbím tě,
pak slunce zhasne
a ptáci křídla složí,
nás dva
však nic nepoloží,
ani věčná tma.
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: mida
Komentáře (0)