Zlatý potok
Anotace: Další nápad :-) :-) :-) :-)
Potok plný zlata se leskne
A po milence se mu steskne
A však má svou cestu kolem města Galderak
Na který si netroufl kdy si ani samotný to drak
Doba se však změnila
A tohle město navždy do trosek pohřbila
Přišel totiž zlý to král
Který si na dobyvatele moc rád hrál
Lid to však nenechal jen tak
i samotný král Galderaku Azriel to byl
který se do posledních sil bil
pak však tento král padl
a zlý to dobyvatel do města v padl
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, CULIKATÁ
Komentáře (0)