Bliju zas a bliju všude
tak to je a tak to bude
Zvracím na životy vaše
zvratky husté jako kaše
Dávím se tou hořkou směsí
která vaše oči děsí
Kašlu ještě z krku zbytky
na lidi, zvířata, kytky
Přichází zas nová vlna
společnost je tím vším vinna