Uvěřit ....
.
Uvěřit, neznamená nic
co spočítat se dá
v bezesných nocích
když nepřicházíš
Kometa odletěla kamsi
a nový spasitel.
království věčné
nenabízí ...
Stejně, co s ním
když lásky zlato ryzí
sám promarnil jsi
na lůžku představ ...
... bláhových ... ...
.
.
-------------------------
Comment včera ..... Buližníkovi
*
.
Přečteno 282x
Tipy 19
Poslední tipující: Jana M., Psavec, Markéta Hl., isisleo, jehlaspichlas, CULIKATÁ, Květka Š., Divoženka1, modrá..., Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)