AŽ BUDE ČAS...
Jak budeme slova sčítat
v myšlence potkat svět
na zrcadlo promítat
krajiny vět....
není už co hlídat
nechceme rozumět
světla se zříkat
pak se klanět....
když potkáš zázraky
mlčení je jako past
možná i rozpaky
jak láskám ale lhát
a ve vteřině,ale znovu žít
šeptá znovu ticha hlas
jen slova budou se pít
ale jen,až bude čas.
Přečteno 290x
Tipy 26
Poslední tipující: Krahujec, Kajaro, labuť, PIPSQUEAK, Mraveneček, danav, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Květa, zenge, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)