Bérc
Absint pod kobercem,
zelená se touha,
ďábel s černým bércem,
po pekle se toulá.
Na zeleném koberci,
mravenec leze,
na noze jepici, mrtvou vleče...
Pan hajný s pistolí,
po lese se nese,
zpívá si fistulí,
všechno, to odnese.
Přečteno 434x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Květa, Šerák
Komentáře (5)
Komentujících (4)