Na pivo
Anotace: já ne..vždyť já nepiju
Ty jsi dobrý chasník
ještě lepší básník
Pěnivého moku džbán
ochladí se suchý chřtán.
Pivo ať je velmi chutné
doplnění dneska nutné.
Vždyť to vedro zmáhá lidi
potom z toho blbě vidí.
Přečteno 270x
Tipy 14
Poslední tipující: divoska_jaja, Nút, labuť, Psavec, Jiná, Květka Š., Šerák, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)