Učit se...
Že život stojí za málo
já zvyk jsem si... už nebolí.
Pak aby se vyhrálo,
když hajzl míchá cukr se solí.
/Užívá si užívá, nechlastá a nezpívá.
S nadhledem a nad věcí, co chvíli se z duše převléci.
Užívá si užívá, vždy pěkná a vábivá,
smutná rána do hrudi se objeví, když úsměv zastudí./
Spravedlná justice se tváří, že nic nevidí.
Z kanceláří nahoře, když kouká se ven.
A dole žhavé pohrabáče strkají se do lidí.
To náš systém zůstává po léta nezměněn.
/Potají, jó potají se přikrádají, doufají...
...vezmou si tě nachvíli, než zahájí úprk zběsilý.
Potají, jó potají, potrestají, plivají.
Dám raději pětikačku,
by si mohli zajít koupit jinou hračku/
Přečteno 402x
Tipy 34
Poslední tipující: Ashita Abigor, la loba, urcite.me.neznas, saddova, Viktorie Zvalová, Rootness, Sisinka, TetaKazi, René Vulkán, susana načeva, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)