běh
Život je sport, co nechce diváky.
Ale vždyť
Bůh!
on se nedívá?
když brečím si do vlasů
písmenka z lékořice
a rukama od vazelíny
ho prosím
aby se usmál -
jen
trochu
já nechci tak moc
jen
jedenkrát deus ex machina
a pak možná vyhraju
Přečteno 312x
Tipy 11
Poslední tipující: Cagi, CULIKATÁ, Květa, Agniezka, Šerák, malá slečna
Komentáře (5)
Komentujících (5)