Nadějí zmámená
Anotace: Z prachu povstal rozmar můj, nedám se já, stůj, co stůj.
Svět se zbláznil a já s ním,
dělám, že to nevidím.
Poklad v hrobě zakopaný,
loupežník jsem samozvaný.
Šperhákem si klestím cestu,
plním dary tu svou vestu.
Hledám slova velmi vhodná,
s tvými znaky jsem já shodná.
Prach se zvedá z fosílií,
vnikne život, posílí jí.
Už se smráká k tanci těl,
pamatuješ, jak on zněl ?
Kolo v zoubky zapadá,
mnohé mě teď napadá.
Motýlové mají sněm,
honem si mě, lásko, vem !
Přečteno 308x
Tipy 9
Poslední tipující: Indigo, CULIKATÁ, Psavec, Květa, Kapka, Mbonita, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)