Realita?
Snad někdo najde pochopení..
Pro moje beznadějné snění!
O krásném životě a o lásce...
Která vidět lze jen v pohádce!
Proč ale ta věc krutá..
Jinak přezdívaná REALITA!
Mi stále ničí to moje snění..
Vždyť je to můj život..A jí do něj nic není!!
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, nejsembásník, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)