Kristýně
Poslouchej,Kristýno:
v umývadle šplouchá moře,
stromy mají letokruhy,
o čápech se píší básně,
tak proč tolik mrzí zašlapaná rosa?
Víš, Kristýno,
neměla by jsi se tolik trápit,
bolí z toho ruce.
Víš, Kristýno,
neměla by jsi tolik plakat,
vypadá ti každá šestá řasa
a ostatně Kristýno,
svět je jen čekárna
na lepší období
co nebudou
protože pak
bychom nebyli
ani my.
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: Jan Hrábě, Cagi
Komentáře (1)
Komentujících (1)