pocta Lotě
Anotace: další do sbírky "Pocta ..." - sestavena z názvů děl, po třech autorech první autorka :-) - hraju si s radostí pro radost
Sbírka:
Pocta ...
Bože
I to se stává
Opuštěná
Lednová
První chudobka
Mám ráda
Macešky
Při pohledu do dětských očí …
Kouzelný hrad
Oči starců
Když unaven břemenem dnů
Říjnová píseň
Aleje milenců
Intimní
Altruista
Anděl milosrdenství
…míň než zrnko prachu …
Vyznání moři …
Malý i velký, drzý i nesmělý dotaz
Ty bys chtěl a já bych chtěla
Marné čekání …
Rozpolcenost
Zapomenout chvíli …
Už nebaví mě smutek
Milování
Mám v sobě …
Pošetilost?
…a láska?
Listopadový déšť
Ten tichý tanec oblaků
Čas
Meditace
Za letních polední
Oranžový měsíc
Pozdní léto
Astry
Ve starém parku
Podzim v Praze
Konečné chápu
Přátelství
Odešlo léto
Jak málo zbylo
A nic to neznamená …
Vypravuj mi …
Stejný příběh
Už je to dávno, či dávno tomu není …
Babička třetího tisíciletí …
Přečteno 413x
Tipy 37
Poslední tipující: Holis, Beepat, susana načeva, PIPSQUEAK, s.e.n, Bíša, Xebeche, Agniezka, Dota Slunská, její alter ego, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)