Filosofická
Anotace: a stejně o lásce...
Do vínku osud nám Rozum dal,
aby se lásce člověk uměl bránit,
Srdce nám Pán Bůh daroval,
aby se nebránil a novou mohl najít.
Chápu tu moudrost přírody,
naději dává pravidelným rytmem,
opakují se pochody,
život je lásky věčným labyrintem.
V kruhu se otáčí každý z nás,
potkáváš po čase stejné lidi,
na známých místech stojíš zas,
vědci nás radou neuklidní …
Rotujem kolem zemské osy,
milenci snaží se zastavit hodiny,
občas to skřípne, štípnou vosy,
zpět se vše vrátí do stejné roviny…
Přečteno 336x
Tipy 44
Poslední tipující: Iv, zelená víla, Sweet KiWi, Labanda, poustevník Jirka, Elza511, s.e.n, dream in emptiness, sluníčko sedmitečné, mida, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)