Taxis ...
Anotace: ***- ... každý máme svůj, ... je to jen příkop nic víc ..
.
Rosypaný pláč
hluchota nevnímá
na pavlači domu důchodců
s věžemi vesnických zvonic ...
příběhy
vráskami poseté
ve slupce
pergamenové kůže
vzpomínky
se zabodávají do slabin
zpožděné šípy
Amorovy ...
a v tichu pavlače
domova důchodců
invalidní vozík
na startovní čáře
zdánlivé ticho,
mír a klid
mrtvé tělo
a živá duše
která se vzpíná
k poslednímu startu
*
.
-----------------------------------------------
.
Jeden z dnešních commentů ...
*
.
Přečteno 316x
Tipy 19
Poslední tipující: Jana M., Alci, TetaKazi, ilona, isisleo, Markéta Hl., Psavec, Marfuša, Kajaro, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)