7 in 1
Anotace: ...do zásoby na týden.
*
********** 1
Život je jen čas a končí
i když běží dál
tak hlídej vteřiny
dost už si promrhal
********** 2
Čůrek s trochou ironie
déšť a kroky harmonie
Ty se ptáš
držíš mě pevně
ještě lije
Slunečný den bude náš
má sedmitečná ... trilogie
********** 3
Říct jak tě mám rád
sám nevím
jen když si chci hrát
potřebuji tebe
tvůj smích
vůni i pocit radosti
ve strasti
jen přivřu oči
vím že tě tam mám
cítím
objímám všechno co bylo
ptala ses
jak tě mám rád
já nevím jak ti to říct
********** 4
Rozsviť a zhasni den
nezívej večer, sladší je noc
ve spárech přání
zvi tělo na pomoc … kámoško
nesu ti capuccino
mělas ho ráda, já tebe moc
********** 5
Energetický náboj
přítomnosti
rozhýbal čas i staré kosti
ťuťu ňuňu
nelituji … lituješ?
********** 6
Kouřím tvé tělo zašlapán dýmem výdechů
nekuřačky
kašel zádušně pouští mizející kroužek
funebračky
tak to už nedotáhnu moje drahá
nemám na tě páčky
********** 7
Jen vzduch
nádech
a poslední vydechnutí
mezi tím
život tvůj
sebereflexe ... ještě dýchám
*
Přečteno 361x
Tipy 65
Poslední tipující: PIPSQUEAK, a_tao, střelkyně1, Stoneman, Eru Alonnar, ilona, Holis, BARBYE, šuměnka, Lorraine, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)