Anotace: Před týdnem jsem jela nakoupit a poslala jsem sms mému muži,jestli má nějaké speciální přání. Odpověděl: Mlíko. Takže můj druhý pokus, kterým jsem mu odpověděla já :) Jeho odpověď po mé sms básni zněla: Kdyby bylo o 20 stupňů míň, těšil bych se.