Maendr člověka
Anotace: Občas mi hrábne a napíšu něco takového.
Město v dáli mocně plane
město které nechci znát,
město v kterém požár hraje
hudbou která nezná žár.
Hudba je to mocně chudá
hudba která nechce znít,
hudba co nás všechny uvnitř
nechá ve své zlobě hnít.
Lidé co tu hnijí v lásce
neví o čem láska sní,
o člověku který sladce
tenhle požár zasytí.
O krajině co tu kdysi
mohla ve své kráse být,
o tom co je vlastně krása
z nás již nikdo neví nic.
Vidím skunka jak tu pláče
jeho pláč má právo hrát,
pláče o tom jak u člověk
umí sladce v smradu stát.
Proberme se lidé z noci
která nechce od nás jít,
musí to být bez pomoci
musí to být z vůle chtít.
Komentáře (0)