Když se Praha probouzí
Anotace: Tak podobný námět tu byl již mnohokráte, ale můžu snad za to, že pracuji přes noc?
Když se Praha probouzí,
do letního rána,
melodii vykouzlí,
otevře se brána.
Otevře se brána světu,
život začne kvést,
nastaví svou náruč světlu,
a nechá se jím nést.
Myšlenky jež cestou běží,
s lehkou vůní jitra,
pochopíme dneska stěží,
se štěstím snad zítra.
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, CULIKATÁ
Komentáře (0)