Anotace: Proč když nás vše mrzí, tak roníme slzy?
Sbírka: Postupem času...
Pěkná báseň.
Slzami se nic nevyřeší, ale člověku se uleví... Aspoň trochu :)
22.06.2010 12:30:00 | kreckomil
mam stejny nazor jako vy :)...je mi jedno, jestli brecim nebo ne, ale vzdycky se mi tim aspon trochu ulevi...problemy to nevyresi, ale aspon to neni tak zle :)
21.06.2010 12:12:00 | wendy.poezie