Rozšklebené rány v boku
Obvázané krve rukou
Zotročují silnou vůli
Troufají si na sousta
Rouhačských duší spousta
Halí se v motylů pel
A hoří za změtí skel
Troud v krbu očí zlých
Je opravdu v zajetí démonů svých
Eminence pokladů a zvratů pekelných
Obnažená krásy ňadra
Bolí stále trpitele
Ať semele vás Boží mlýn
!