Anotace: onaká - každej si o mě něco myslí ---samozřejmě "milé" věci, co vždy potěší:)))IQ tykve?...si klidně! jej:D
Neuvěřitelné! Bomba! A mimochodem jsi první člověk od kterého slyšim taky pojem ´´ IQ tykve´´, takže sympatie. ST.
15.07.2010 23:06:00 | PPetrushka
Krásně to říkáš! Ano, je to tak, a rovněž: bez žalu by nebyla ani radost, bez pravdy lež, atd...
06.07.2010 23:58:00 | Špáďa
Smutek také patří k životu ale ty ho vyžeň a raduj se z každé maličkosti, dobře se bav moc ti to přeji.
17.06.2010 23:24:00 | carodejka