Z kamarádství upadnout
Jedna cesta
tři cíle.
Z města do města
a velká píle.
Navštívit přítele,
testovat mu ženu.
dostat ji do postele
a prokázat ji nevěru.
Přítele si usmířit,
v dobrém jít dál.
Oddanost mu zaručit,
zastavit se opodál.
Do hospody jít,
pořádně se zlít.
na chvíli si zaklít,
Pak zas v klidu žít.
Jedna cesta
tři cíle.
Z města do města
a velká píle.
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka
Komentáře (1)
Komentujících (1)