...
Vrací se hodiny zírání do zdi
Zírám já, zírám já, jak se to dál časuje?
Co říci pubertě, která se zpozdí?
Vrací se k rozdělané práci, byla pryč a zas tu je
Prašivé hodiny s protější stěnou
Nekoukej, nekoukej, uvidíš mě z papíru
Co říci Tobě? Pod jakou cenou?
Jak Tě jen nezklamat, blíženče můj ve štíru
Kroutí se modlitby v zažloutlém štuku
Pater noster, Pater noster, ábr fábr domine
Bojím se, že opět natáhnu ruku
Kdo bude Bůh, kdo mi pak promine?
Přečteno 304x
Tipy 21
Poslední tipující: Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, TetaKazi, carodejka, 4LJFilip, Psavec, l'âme, Kapka, Kars, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)