Přání
Anotace: pro našeho pana Psavce:))
Dnes nastal velký den
Milan slaví s úsměvem
ťukneme mu na zdraví
básní vždy kouzelně pobaví
přeji mnoho elánu a víry
ať Tě nikdy neopouští síly
dobrou náladu lidem rozdávat
a radost literu dodávat
jsi pro nás hrdinou smíchu
v modrém,rajském tichu.
Vše nejlepší!
Přečteno 357x
Tipy 43
Poslední tipující: Antares, Holis, Bíša, Iv, Labanda, Čoki, susana načeva, 4LJFilip, Psavec, Niky88, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)