Anotace: ... asi je to tím deštěm ...
Asi je to fakt tím deštěm, ale povedla se moc! ST :-)
Škoda, že nezbyla síla na velká písmena na začátku odstavců :o))
19.06.2010 17:44:00 | poustevník Jirka
... a tak si nalháváme, že asi je to... verše až na dřeň, ale krásné... :-)
19.06.2010 08:18:00 | Lorraine
asi neotvírám správnou rubriku, nic kladného o nás nečtu....asi bohužel je to tak.( jsou to egoisti, nabobové, zahleděnci do sebe, bezcitové, nechápající problémů druhých, atd.)
:-)) Ahojky Bobi
18.06.2010 09:43:00 | bobi bobie
Moc krásná jako vždy,jen na mě z Tebe padá podivný smutek.Počkéj,musím se zaculit:)).Tak už je zase dobře:)).
18.06.2010 08:22:00 | CULIKATÁ