znám ty damy pulnoční
jsou zableskem noci
jsou stiny na duši
jsou den co nás ruší
milovat a nenavidět
možnosti tu jsou
myšlenkou si jdou
v lahvi se ztrací
něhu milujou
i svět,i svět /ST/
17.07.2010 13:50:00 | Radek.oslov.Šafárik
Nádherné.))
Pak amor šípem svím srdce zlé prokleje,
Jsi vítězem-dál s tebou zůstává,víra,láska,naděje...
18.06.2010 19:45:00 | carodejka
Jo,jo-všichni ji známe,když je jí však mnoho,vše ničí:).Hezky,moc hezky napsané.
18.06.2010 09:52:00 | CULIKATÁ